top of page

På "besøk" i Tønsberg

Søndag tok vi turen ned til Tønsberg. Havpadlerne i Tønsberg var klare for tur til Fulehuk fyr og vi ville være med! Vi hadde egentlig planer om å padle en tur i Sande pga en avtale på ettermiddagen, men vi lot oss friste og tenkte vi heller fikk snu litt før resten av gjengen.

Noen av medlemmene i Gyldenløve kajakkklubb (Her jeg er medlem) er også medlemmer i Havpadlerne Tønsberg. Noen kan jo tenke at det må være litt kjedelig å ligge i enden av Drammens elva, men om man ser den positive siden så er vi veldig ivrige på å utvide horisonten, så vi drar gjerne hit eller dit for å padle med andre grupper. Pluss at vi har det utrolig hyggelig på elva og fjorden.

7 av oss møtte på klubbhuset og lastet på kajakker og satte snuten mot Fjærholmen og jaggu var det 22 stykker som møtte totalt for å bli med den siste helgen i februar. Dette må jeg si er et bra oppmøte midtvinter.

Vi håpet å rekke ut til Fulehuk, men forsto raskt at det ville bli litt knapt med tid, bare 1 km ut møtte vi på is og tempo blir noe saktere og da flyr tiden fort.

I det vi snirklet oss mellom Bolærne fikk vi øye på Fulehuk langt der ute. Et vakkert syn! Havet var paddeflatt og ikke noe vind. Kun 22 padlere og noe sel som var ute og koset seg. 3 km før Fulehuk fant vi ut det ville være greit å snu og vi sa hadet til gjengen.

Lunsj måtte vi ha og hoppet på land ved Bolærne igjen, vi hadde med pannekaker, min favoritt turmat. Så dette var luksus. Ikke hver dag vi har mulighet til å dra mann og kone på tur heller etter at vi ble foreldre. Så dette var riktig så koselig. Så litt sosialt og en liten date på vei hjem. Bedre kan det ikke bli!

Resten av gruppa hadde en fantastisk tur ut til fyret og kom tilbake i skumringen. Neste gang blir jeg med hele veien ut! Rolf i Havpadlerne, mest kjent under navnet RulleRolf har også skrevet et innlegg om turen ut. Les innlegget hans HER

bottom of page