top of page

En helg i Nürnberg og jeg er klar for 2017!

Helgen som var så tok mamma og jeg turen til Nürnberg for året PaddelExpo. Dette er årets store messe for forhandlere, dette er messe leverandørene viser frem produktene sine, slipper nyheter for neste år og prislistene blir sluppet. Så gjelder det for oss å få inn bestillingene for 2017 når vi kommer hjem. Så man skulle tro dette var en rolig del av året, sesongen er over og vi lener oss tilbake. Dengang ei, nå gjelder det å få total oversikt!

Tilbake til Nürnberg, andre gangen jeg var der. Er 2 år siden jeg ble med første gang. Da var det mest for å hilse på alle kontakene våre, men denne gangen følte jeg at jeg hadde litt mer å komme med også, så gledet meg veldig på forhånd.

Palm Equipment er alltid veldig hyggelige å treffe, disse har familien kjent i så mange år nå, vi er begge andre generasjon i en familiebedrift som er på vei inn i selskapene. Så mimring tilbake til hytteturer på fjellet i Norge og en øl på fredag før vi skulle ha møte lørdag og full gjennomgang av utstyret og nyheter.

Oversiktsbilde:

Noe annet som også er veldig hyggelig på disse messene er jo at her treffer vi jo flere forhandlere fra Norge, på kryss og tvers. Er jo flere som har vært i gamet noen år nå, så mamma kjenner de fleste. Fin måte for meg å hilse på de i samme bransje.

Gledet meg spesielt til å kunne ta et møte med Valley/North Shore. Vi har jo vært leverandør siden mai, men dette er første gang vi fikk satt oss ned å pratet over bordet siden vi tok over. Så nå har vi enda litt mer oversikt.

Noen er kanskje mest spent på om det kommer noen store nyheter, men det gjør det ikke, men de forandrigene som kommer blir nok godt motatt!

De som har en Valley med løs dagluke vet nok hva jeg mener med løs dagluke, vel denne er historie! Noen håpet at Nordkapp førti kom i LV og HV, men det gjør den ikke. Noe som derimot kommer på markedet er Sirona 15-10 i plast! Dette gleder i hvertfall jeg meg til og vet at dette er en kajakk jeg har store forventninger til! Tror Sirona kommer til å bli en kajakk vi selger MYE av i 2017.

Litt dårlig bilde, men Jason og Peter i på standen til Valley/North Shore:

En annen spennende nyhet er at vi har vært på utkikk etter et nytt merke som også har Kvalitet. Selv har jeg vært en Skim jente i noen år og var med tungt hjerte jeg måtte legge kajakken ut for salg når vi ikke solgte merket lenger. Vel, dette har vi gjort noe med og Skim blir nå å finne i butikken fra neste sesong. De har veldig god kvalitet i kajakkene, yter god service og de legger sin ære i godt håndtverk, akkurat slik vi liker det. De tidligere Kajaksport kajakkene er nå lagt innunder Skim, så om du er på utkikk etter en Kajaksport kajakk, vel så finner du de også hos oss, under merket Skim.

Fornøyd ny Skim forhandler:

2017 kommer til å bli et bra år, kan ikke forstå noe annet. Vi er godt fornøyd med 2016, vi er endelig "hjemme" igjen etter en liten utflukt til Sigdal. Noe som det virker som flere er glade for.

Så etter PadelExpo så er jeg i hvertfall super motivert for å kunne ta fatt på ny sesong og ganske sikker på at med de nye merkene vi får inn,( for kommer noe mer på utstyrsfronten også) så er vi klare for å kunne gi kundene Kvalitet, Service og Kunnskap i det kommende året!


bottom of page