top of page

Det å ha en padlekompis eller to....

Nå som året nærmer seg slutten begynner man å tenke tilbake på året som har gått. Det er mange fine turer, opplevelser og erfaringer rikere jeg sitter med når jeg skroller meg tilbake i arkivet på bloggen.

Mange av disse tingene hadde jeg ikke opplevd hadde det ikke vært for at jeg har noen gode padlekompiser jeg kan padle med. Føler meg heldig som har et bra nettverk med gode padlere rundt meg, men jeg har nok spesielt to stykker som skiller seg ut. Dette er de jeg trener fast med for å hele tiden bli bedre, som jeg vet kommer med snuta si om rulla ikke sitter. Som kjenner mine begrensninger , komfort sonen min og de gode egenskapene. Jeg stoler 100% på de og det tror jeg går begge veier.

Padlekompis Rudi:

Det som også er bra er at vi har noen egenskaper hver som gjør at vi hele tiden kan gjøre hverandre bedre. Jeg er ganske sikker på at jeg hadde ikke vært på det nivået jeg er som padler hadde det ikke vært for at jeg har noen padlekompiser jeg kan trene med, dra på turer sammen med og dele erfaringer. Sammen bygger vi opp kompetanse, trener for å være trygge i enkelte sitasjoner. Slik at når det faktisk skjer en sitasjon er vi trygge på at vi kan hjelpe hverandre eller andre.

Skimkompis som nå også er Padlekompis med Etain :)

Ha du en padlekompis?

bottom of page