top of page

Keel Eazy - er det så eazy?

De siste årene har det kommet mer og mer av keel eazy inn på markedet. Før var det vanlig at produsenten støpte på et glassfiber bånd under kajakken (Noe de fortsatt gjør på forhåndsbestilling) , men flere og flere har fått øynene opp for det geniale keel easy produktet du kan legge på kajakken din selv.

For de som ikke vet hve keel eazy er: En slags teip man legger på under hele kajakkens midtpunkt slik at den tar imot for den hardeste slitasjen ved bruk. Med andre ord; den bevarer kajakken.

Jeg tenkte det kunne vær greit å lage et linnlegg hvor jeg steg for steg viser dere.

1. Vask kajakken godt med alkohol. Den må være helt ren. - ENKELT

2. Finn frem rullen, saks og klipp til en buet kant før start. Dette for at det ikke skal krølle seg sånn ved starten. - ENKELT

3. Legg så på stripa, begynn foran og jobb bakover. - ENKELT (Men vær nøye og ikke ha dårlig tid.)

4. Finn frem varmepistol. Det står at man kan bruke hårføner, men anbefaler en varmepistol) - ENKELT

5. Begynn å varme teipen, bruk tykke hansker og stryk over etter hvert som du jobber deg bakover. - ENKELT

6. Når man kommer til senkekjølen er det greit å varme over litt slik at teipen synker litt neddi åpningen, finn så en skarp tapet kniv og skjær hull. - MINDRE ENKELT. (Viktig med skarp kniv og vær forsiktig.)

7. Klipp til bakparten også før man varmer over siste del bak senkekjøl. - ENKELT

8. FERDIG! , Så alt i alt, dette er ganske eazy, men stikkord er tålmodighet, nøye og godt verktøy. . Flere lurer på hvor langt opp den skal, legger ved et bilde så dere får sett hvor langt opp jeg bruker å legge den. Dette er selvsagt valgfritt, men viktig at den beskytter mot steiner osv, så liker å legge den et godt stykke opp.

Du kan få kjøpt Keel eazy HER i ferdig 6 meter pakker, bruksanvisning og alkohol servietter følger med.

bottom of page