top of page

Bølgefestival 2017

Jada, dere leser riktig, å gjett om dette er gøy!! Bølgefestivalen 2017 vil I tradisjonens tro bli avholdt i oktober i Nevlunghavn, nærmere bestemt Gurvika.

Bildet tatt ved tidligere Bølgefestival. Bildet er av Gurvika camping:

For en liten stund tilbake ble vi kontaktet av tidligere Kajakkentusiastene hvor de spurte om vi kunne tenke oss å føre Bølgefestivalen videre. Etter noen runder med nøye gjennomtenking har vi bestemt oss for at JA dette ønsker vi å bidra med.

Det har vært opp mot 200(!) deltagere tidligere på disse treffene:

Kajakkentusiastene har jo gjort en kjempe jobb for padlemiljøet på denne siden av landet og Bølgefestivalen var et viktig bidrag for padlesporten. Så er vel ikke å stikke under en stol at dette gjør vi med litt nerver. Vi vil jo gjerne at årest Bølgefestival skal bli like bra som tidligere.

Programmet er ikke spikret fast enda, mer informasjon vil komme underveis, men datoen er satt. Så hold av datoen 13-15 oktober.

Vi gleder oss til å treffe dere på Bølgefestivalen!

bottom of page