top of page

Videregående Øst HAV 2016

Okay, noen har kanskje fått med seg at jeg fullførte Videregående for noen uker siden. Jeg har ikke snakket så mye om at jeg har tatt kurset for er nok press syntes jeg som det er uten at jeg skal rope det ut på bloggen også. Men nå som jeg har stått, da kan jeg rope så høyt jeg bare kan :) hehe.. Merkelig det der...

Er selvsagt veldig fornøyd med det. De fleste Videregående kurs går jo fra vår til høst, men pga altfor fint vær I fjor høst og vi bomma på alle reservehelgene våres måtte vi vente til våren for å kunne fullføre. Egentlig har jeg allerede skrevet om samlingshelg 1 og 2 tidligere, bare I en forkledning. Dere kan lese om det HER og HER.

Men uansett, nå kan jeg ENDELIG si at jeg er ferdig med Videregående. Vi begynte å tulle med at vi måtte gå på Norges lengste videregående kurs, men er visstnok noen som har måttet drøye enda lenger enn oss.

Vi er en herlig gjeng på 10 stykker og 2 instruktører. Så altså en ganske stor Øst gjeng I 2016. Vi er fordelt fra Fredrikstad, Drøbak, Asker, Oslo, Eiker og Tønsberg. Masse forskjellige sterke personligheter så gruppedynamikken måtte jobbes med hele veien. ;)

Avsluttningshelgen vår var på Slåtterøy utenfor Bømlo. En helt fantastisk plass som vi var å så på I februar flere av oss. Været var meldt godt innen for 4 stjerner og alt lå til rette for at vi endelig skulle få de forholdene vi var ute etter.

Vi har jobbet masse med gruppeoppgaver I forkant og planen for helgen var klar. Vi har prøvd å få trent mest mulig gjennom hele vinteren, men ikke så lett med de lave tempraturene, så vi var alle litt spente.

Ute I bølgene å har en runde med rulle og egenredninger, bølgehøyde opp mot 3 meter:

Her ligger Annett og jeg og kjenner på heising opp og ned:

Annett koser seg langs etter fjellet:

Her ser man litt av kreftene på de neste to bildene, kun tatt med få sekunder mellomsrom:

Helgen var helt fantastik og vestlandet viste seg nok engang fra en god side, jeg ble dessverre en case da kvalme meldte seg for fullt ganske tidlig .. (Har en lei greie med sjøsyke noen ganger) Gruppa tok godt vare på meg og vi fikk fullført mesteparten av programet på lørdagen. Jeg tenker jeg bare legger med endel bilder og lar de tale for seg selv. Alle bilder er tatt av instuktørene våres.

På vei inn til campen hvor jeg må til land pga sjøsyke

Jeg blir godt passet på av de andre I gruppa:

Søndagen var det klart for en ilandstigning:

Her gikk ikke alt etter planen, men vi fikk alle en god latter :)

Skal si vi var en gjeng med blide padlere når alle fikk vite vi hadde bestått. HURRA!!

bottom of page