top of page

Bølgefestivalen

Har blitt mye info om Bølgefestivalen i det siste, men som jeg skrev i det aller første innlegget hvor jeg fortalte at vi har valgt å ta over dette arrangementet så var dette noe jeg gru gledet meg til.

Derfor var det ekstra gøy at det ble så bra. Tenk at vi tok ny deltager rekord. 154 personer som var innom som vi fikk registrert. Og helt sikkert noen flere.

Bildet er tatt av Trond Glesaaen lørdag morgen.

Veien frem til festivalen har gått overraskende greit, er selvsagt veldig mye jobb bak og vi var veldig opptatt av at programmet skulle være utfyllende når vi først la det ut, slik at vi skulle slippe masse etterarbeid i ettertid. Dette følte jeg vi fikk til ganske bra.

Når vi sa ja til Kajakkentusiastene om å ta over festivalen i februar så var vi jo ikke helt klar over at mamma skulle få slag i juni og jeg skulle gå høygravid under festivalen. Samt at kabalen ikke alltid er så enkel å få opp, så endte opp med at vi dro nedover store og små. For minstemann på 2 år måtte også delta på årets festival. Noe som for så vidt ikke er noe problem da han elsker kajakker og vann. Bare litt slitsomt for mamma, pappa og mormor til tider :)

Stille før storinnrykk. bare noen få padlere som er litt ivrigere enn andre :)

En som sitter å drømmer om en dag skal han også ut i de store bølgene:

Uansett satte vi snuta ned på torsdagen, vi hadde stengt butikken og alt var pakket inn i bilene på onsdag med god hjelp av frivillige padlefolk lokalt. Når vi var nede hadde allerede teltene kommet opp. Angrer ikke på at vi betalte de vi leide av for å sette de opp.

Butikk teltet fant vi raskt ut at var for lite når vi prøvde å få plass til alle varene, så vi var utrolig takknemlig for at vi fikk lov til å ta i bruk Vaffelbua. Noe jeg tror fungerte veldig bra på alle måter.

Værgudene var med oss hele helgen, regn er selvsagt alltid kjedelig for det sosiale. Å det kom så det holdt en periode på fredagen. Men for en Bølgefestival kunne vi jo ikke ha bedt om bedre vær.

Var utrolig gøy å stå på land å se padlerne kom tilbake fra vannet og jeg kunne bare se mange smil som kom tilbake fra vannet.

Folk gjør seg klare for en dag på vannet lørdagen:

Her er en gruppe klar for Workshop på sømdagen:

2018 vil det derfor bli ny festival og vi har allerede booket Gurvika 12 -14 oktober 2018.

Vi sendte ut en spørreundersøkelse til de vi hadde registrert og har fått utrolig mange fine tilbakemeldinger på hva som gikk bra og hva som kan forbedres, dette tar vi selvsagt med oss videre for neste års planlegging. Slik at arrangementet vil bli enda bedre. Så om du ikke fikk mulighet i år, sleng deg med neste år. Så håper jeg vi ser dere alle sammen og kanskje enda flere også!

Bildet er sendt inn i konkurransen Bølgefoto og tatt av Geir Stenersen:

bottom of page