top of page

Turledersamling på Killingen

Helgen var det klart for det som har blitt den årlige Turledersamlingen på Killingen. Det er Gyldenløve Kajakklubb som står bak samlingen, men de hadde i år invitert inn flere DNT klubber som har et aktivt miljø på vannet. Så 3 klubber var med: Drammen, Oslo og Vansjø.

32 deltagere som ønsket å lære mer om turledelse. Det er mange turer gjennom året i klubbene og viktig at man får frem flere gode turledere i klubbene slik at det ikke alltid er noen få som må ta ansvaret, men at man bygger bredere kompetanse innad i klubbene.

Selve arrangementet er så proft at det er en fryd å komme ut som instruktør! Godt jobbet av GKK.

Dette var først helgen min borte fra den nå forstørrede familien, så jeg valgt å dra ut sent fredag kveld. Selv om det var tungt å dra hjemmefra var det godt å få luftet hodet litt også. Er jo ikke lenger enn 1 uke igjen før jeg er tilbake 100% i jobb.

Så å padle ut på blikkstille vann fredag kveld var rett og slett litt terapi for sjelen.

På vei ut fredag kveld:

Selve helgen og programmet ble gjennomført i strålende sol i noen fantastiske omgivelser, Killingen leirsted er det perfekte utgangspunkt for en slik samling og setter rammen for en bra helg.

Til en forandring var det deilig og være den som satte i gang caser også og ikke alltid være den som er i gruppa som må utføre caser. Har blitt mye av det de 2 siste årene.

Killingen leisted: (Photecred @forcefitnessnorway)

(Photecred @forcefitnessnorway)

Bildet er fra dag en med momentøvelser før caser med Turledelse (Photecred @forcefitnessnorway)

Kristoffer fra Kajakk Nord holder teori på land før gjengen skal på land og trene (Photecred @forcefitnessnorway)

Her er gjengen klar for siste økt på vannet før helgen er ferdig. Alt fra sjøsyke, hypotermi. skulder ut av ledd, enkelt velt, massevelt, spredning i gruppa og mye mer ble trent på. Samt oppdaging av mye bra skuespilltalent i gruppa ;)

Så takk for meg i år og jeg gleder meg til å kunne komme tilbake neste år.

bottom of page