top of page

Padlefestivalen på Storesand.

Denne helgen var det klart for årets store Padleleir ute på Hvaler. Det var vel for 17 gang om jeg ikke husker feil?

Dette er jo en av de store festivalene på denne siden av landet. (Liker å tro at Bølgefestivalen er den andre store) Det var stor kontrast fra i fjor når det kommer til vær. Så fra vind, regn og en ganske sur leir (Som i surt i lufta) Ble det en KJEMPE helg med sol og varme, badetemperaturer i vannet og kanskje litt lite vind for noen, men det tok seg litt opp utover søndagen.

Standen på Stranda:

Kjempe koselig å kunne ha en samlingsplass hvor vi møter gamle og nye kjente fra hele Østlandet. Samt det var noen fra Vestlandet og Danmark også. For min del er det jo mest det sosiale som blir vektlagt på disse samlingene. Blir ikke så mye tid til å padle da jeg skal jobbe med butikken, men med litt lur planlegging fikk jeg tatt en tur på fredagen før alle kom. Samt jeg fikk testet noen av kajakkene på lørdag. Til og med en Surfski fikk jeg prøvd for første gang! Teknikken blir jo veldig mye mer tydelig. Dessverre var det ikke noe spesielt med bølger så fikk ikke prøvd den skikkelig. Men fikk et lynkurs på redninger osv. GØY!

Her er det mange flott kajakker:

Siste kvelden og nydelig solnedgang:

FROSK gjør en kjempejobb med å sette i gang denne leiren hvert år. Så håper deltagelsen blir enda bedre til neste år. Har vel vært oppi 260 deltagere på denne samlingen. I år var det 130. Tenker det er viktig for både deling av kunnskap og miljø byggende. Det jeg personlig syntes er så flott med denne samlingen er at det er en familie camp. Alle er velkomne. Fin måte å kunne praktisere friluftsliv (lavterskel) også for de aller minste, samtidig en hyggelig ramme rundt og gøy å kunne prøve kajakk kanskje for første gang.

Tusen takk for oss denne gang. Nå er alt pakket ut og pakket om og vi er klare for en Fersking kveld med foredrag for Gyldenløve Kajakklubb.

bottom of page