Hot tips og pannekaker til lunsj.

April 11, 2019

Enn så lenge nyter vi at vi jobber 5 dager i uken. Det vil si vi har fri mandager. Snart sparker virkelig høysesongen i gang og da er det 6-7 dagers uker som gjelder en periode. 

 

Så da kan ikke jeg tenke meg noe bedre måte å tilbringe fridagen på enn på vannet. 

 

 

Mandag som var tok Rudi og jeg turen rundt i Sandebukta og lunsjet på Langøya. Det har vært ganske sur vind denne uka. Så selv om solen tar så blir man jaggu kald om man ikke kler seg for å holde varmen. 

Så da kommer mitt hotte tips inn fra meg til dere. Storm Cag fra Kokatat. Det perfekte plagget for pauser på land. Ikke trenger man å lete etter str heller, for her snakker vi one size fits al! Så praktisk. 

Litt misvisende navn der altså. Trenger ikke være storm, men tanken til plagget er jo å kunne slenge over alt av utstyret om man sitter på vannet og det blåser opp. Så slipper man å få av seg vest for å få på en jakke osv. Så fin som vind stopper! 

Jeg bruker det altså like mye på land som i kajakk.

 

 

 

Så på mandag var det altså Storm cag og pannekaker til lunsj. Bedre start på uka kan man ikke få :) 

 

 

 

Please reload

Subscribe for Updates

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

© 2016 Made by Hege Suarez Eian