top of page

På tur til SKUK - Del 1

Årlige Dealers meeting ble avholdt hos Nigel Dennis sist uke og jeg tok turen over sammen med en av våres Ambassadører - Svein. (Bedre kjent for mange som Super Svein)

Med i denne historien kan jeg nevne godt teamarbeid på kjøringen fra Manchester til Holyhead. Da kjøring på venstre side i mørket, svarte veier og regn var en utfordring av de store.

Før jeg dro hadde jeg snakket både med Alf fra Alfa Fritid og Ronny fra God tur i Bergen. Så visse forventninger hadde jeg til oppholdet, men at det skulle bli så bra hadde jeg ikke drømt om. Så det er en nyfrelst NDK person som skriver. hehe.

Dagene var delt i 2, fag og padling. Akkurat som en gjeng padle entusiaster liker det. Og er det en ting som skiller seg ut blant forhandlerne til NDK så er det at dette er entusiaster hele gjengen. Så selv om møtene kan pushes gjennom på 2 dager, ønsker Nigel oss alle velkommen over 5 dager slik at vi kan få oppleve Anglesey på sitt beste!

South Stack - Her padlet vi mellom og rundt slik at vi traff tidevannet og turen hjem gikk vesentlig raskere.

Kajakken jeg fikk var et smykke av en kajakk. Romany Classic i Carbon/Kevlar. (Litt svenske farger, men bortsett fra det så var kajakken en drøm)

Denne fikk jeg utdelt på fabrikken, hvor vi hadde full omvisning. Fikk hilse på flere av de som jobber der og sett på noen lekre eksemplarer de har laget opp mot blant annet PadleExpo som er om noen uker.

Nigel Dennis:

Sjekk ut denne store dragen : Han i hvit dress er mannen bak lakkerings kunsten:

Kajakk himmel:

Været var av det storslagne og det føltes som sommer igjen. Flere av NDK sine guider var der da mange av disse igjen driver egne Expedition sentre og salg av kajakker rundt omkring i verden.

Guidene tok oss med på en flott tur langs klippen. Opp til South Stack rundt og ned igjen til utgangspunktet.

På veien var det alt man kan drømme om. Grotter, dyreliv, tidevann, flott natur, hyggelig selskap.... Går nesten ikke og putte mere positivt inn i en padletur.

Svein og meg snart fremme ved Fyret: (Usikker på hvorfor bildene blir litt kornete....)

Denne STORE karen møtte vi inne i en vik.

Bildene på video får tale for seg.

Lite visste vi når vi la oss at dagen etter skulle bli enda bedre enn dag 1 og at vi virkelig skulle få muligheten til og oppleve indrefileten av Anglesey.

Del 2 kommer snart.

Sjekk ut Videoen som Svein har laget fra Dag1 i Anglesey:

bottom of page