top of page

Padling er livet.

Å si at padling er livet, det høres kanskje litt fjåsete ut. litt høy på livet og bare ELSKER sporten type.

For meg er faktisk padling livet. Det er absolutt den hobbyen jeg setter høyest og jeg jobber med padling. Ikke 08:00 - 16:00 jobbing. Jeg er medeier og daglig leder i Eian Fritid. En familiebedrift som ble startet for 27 år siden. Den nye generasjonen som har kommet inn. Alle som har drevet eller driver for seg selv vet hva det betyr.

Føler også at jeg ikke har rent lite å leve opp til. Mamma og pappa har virkelig vært med på å gjøre padlesporten til det den er i dag. Jeg kan faktisk bare si jeg heter Eian til en erfaren padler så får jeg automatisk respekt. Det betyr veldig mye.

Jeg kan faktisk ikke huske en sommer uten å tilbringe den i kano eller kajakk fra barndommen. Vi reiste hele Norge rundt, fa Svolvær i Nord til Kristiansand i Sør.

Jeg har en forkjærlighet til kanopadling, jeg tror det har noe med alle de gode minnene jeg har fra jeg var liten.

Helt fra jeg var liten har jeg visst at jeg hadde lyst til å jobbe med padling. Når man lever av hobbyen sin da er man jo priviligert her i livet. Så selvom jeg har sluttet å telle arbeidstimer kontra lønn for lenge siden så føler jeg meg kjempe heldig.

Jeg er også heldig som har med meg mamma på laget. Så selvom jeg er daglig leder, så er hun styreleder og styreleder bestemmer noen ganger over daglig leder :) Vi har jo ikke så mange å ta av, så vi fikk hver vår rolle. Erfaringen hennes er gull verdt for meg. (Har allerede mistet altfor mye erfaring da pappa gikk bort for 2 år siden )

Håper jeg får muligheten til å kunne jobbe med det jeg elsker i mange år til. For jeg ELSKER virkelig padling. Så derfor er jeg kanskje litt fjåsete også når jeg sier det igjen.

Padling ER livet!

bottom of page