top of page

Rullekurs

I dag var det klart for en ny dag i bassenget. For noen uker tilbake tok jeg livredder kurs i basseng, så for første gang skulle jeg ha hovedansvar for rullekursa selv. Det er gøy! Også litt skummelt, for Kent Martin har vært god å ha ved siden av seg, men Rudi er som vanlig med og han gjør en super jobb i bassenget!

Godt å ha litt støtte i starten

Vi hadde satt opp et rullekurs kl 10:00 og neste kurs kl 14:00. Så det skulle bli en lang dag hvor alt går rundt og rundt...

trener ved bassengkanten som støtte

Når man kommer på rullekurs første gang er det noen som tenker at rulla skal sitte perfekt innen man drar derfra. Dette er ytterst skjeldent at skjer. Som jeg pleier å si, selvom man har kommet rundt på egenhånd, betyr ikke det at rulla sitter.I bassenget får man teknikken, så må man begynne å trene.

Blid og fornøyd instruktør - Rudi

Kommer man rundt på rullekurs første gang er det kjempe bra, mange trenger flere kurs for å bli enda tryggere og få teknikken til å sitte bedre.

I dag var absolutt en god dag, alle klarte å rulle i hvertfall en gang. For noen satt den litt bedre enn andre. Alt i alt så syntes jeg gjengen var super flinke og jeg er sikker på at rulla sitter hos samtlige med litt trening.

Fornøyd gutt, med all grunn!

I dag skjedde også det som skjer ytterst skjeldent. Dagens yngste deltager fikk rulla til å sitte perfekt. Dette tror jeg han brukte maks 20 minutter på.. Helt utrolig! Så på slutten av kurset rullet han på begge sider, krabbet inn i kajakken fra å ligge ved siden av, rullet med meg liggene bakpå kajakken (Noen utfordringer måtte han få, å dette er jo veldig viktig å kunne :) ) Pluss håndrulla satt som et skudd! Bare å la seg imponere!!

Nå sitter jeg med spaghetti armer i sofaen og er godt fornøyd med dagens rullekurs. Alltid så koselig med gamle og nye kjente.

#kajakk #rullekurs #kayak #Padling #Skimkajakk #padling #eskimorulle #Havkajakk #Eianfritid

bottom of page