top of page

Ny Valley forhandler i byen!

Så gøy å endelig kunne dele de gledelige nyhetene med dere. Vi blir den nye Valley og North Shore forhandleren på Sør/Østlandet!

Valley kajakk

Peter, deleier og desiger i Valley er en god venn av familien. Tidligere jobbet han i P&H som Eian Fritid solgte. Han og pappa designet også flere kajakker sammen og Peter var derfor ofte på besøk når jeg var liten. Derfor er det ekstra hyggelig å kunne gå inn i nytt samarbeid.

Peter og pappa på Fjærholmen festival, arangert av Eian Fritid (Back in the days):

Som flere har fått med seg har vi valgt å flytte Eian Fritid AS tilbake til Mjøndalen. Etter 2 år i innlandet har vi tatt et vanskelig valg med å flytte butikken tilbake og selge bygget Fritidstunet. Senteret jeg har vært dagelig leder for i 4 år. Det er vondt og mange følelser bak det, men jeg velger å se det positive i det.

Enda mer tid til å padle selv og enda mer tid til å formidle padling. Dette skal bli GØY!

Valley er kjent for å ha kvalitetskajakker. Så morro å kunne ha nyåpning i Mjøndalen, med et så godt merke på lager.

De har jo også kommet med en ny kajakk på markedet i år. Valley Sirona. Har hørt rykter om at dette er en drøm av en kajakk, så jeg gleder meg virkelig til å kunne prøve den.

Det er flere spennende ting som skjer i Eian leieren om dagen. Så jeg ser veldig lyst på fremtiden.

Dette skal ikke bli en ren reklameblogg for butikken, men når vi har så store og gledelige budskap som NY VALLEY FORHANDLER , ja da er det verdt å dele det glade budskap !

bottom of page