top of page

Tilbake i "gamle" trakter

Tiden bare flyr avgårde og ikke lett å rekke over alt nå i høysesong! Derfor ikke like mange innlegg som jeg skulle ha ønsket. Det betyr nemlig ikke at jeg er på ferie å ikke tenker padling hele døgnet.. hehe...

Sist helg hadde jeg Grunnkurs i Sigdal. Utgangspunkt fra Fritidstunet. Stedet vi solgte i Mai. Veldig rart å være tilbake og bruke Fritidstunet som om det fortsatt skulle være vi som eide det, men det var godt å være tilbake også. Vi hadde alt fra øs pøs regnvær til knall sol! Når sola skinner over Sandsbråten, da er det ingen sted det er bedre å være :)

Klare på land:

Kurset var fulltegnet og ingen lokale. Det som er så fint med Sigdal. Akkurat langt nok unna de nærmeste byene til at man kommer seg på tur, men ikke langt å kjøre. 1,5 time fra Oslo. Så er man på plass. Noen hyttefolk var det også med, men ellers campet alle på fritidstunet.

Stående flåte, alltid gøy:

Lørdagen hadde vi veldig skiftene vær. Alt fra sol til virkelig ØS PØS regn, men hva gjør vel det når vi allerede ligger i vannet? Ingenting. Hehe, Hun ene deltageren nevnte det dagen etter at de hadde snakket om hvor morsomt det var når himmelen åpnet seg, for vanligvis søker man dekning under slikt vær, men vi som var instruktører fortsatte som om ingenting skjedde. Noe som igjen gjør at været ikke blir noe tema. I kajakken har vi jo det fint uansett vær!!

Kan trygt si det regnet litt:

Søndagen som jeg legger opp som turdag var en fantastisk dag! Med Andersnatten i front som følgesvenn fikk vi oss en fantastisk dag på vannet. Noe byger,lyn og torden truet faretruende rundt en periode, men vi gikk akkurat klar!

Trener og vi trener:

Ilandstigning på England:

Takk til deltagere og instruktører for en knall helg i Sigdal! (Vi er jo padlenerder vi som er instruktører, så både Skimkompisen og Rudi ble med som assistenter gjennom helgen, takk til dere!)

bottom of page