top of page

Telemarkspadlern

Skal si avsluttningen på sesongen har vært hektisk! Å for å være helt ærlig så føles det ikke ut som om den er ferdig helt enda, må være pga det fine været at den holder koken.

For to helger siden var siste grunnkurs for i år, noe som jeg må innrømme at jeg syntes er ganske deilig. For det blir jo ganske mange kurs iløpet av en sesong. Så da feiret jeg med en tur på vannet mandag med Rudi, tirsdag med Skim kompisen og onsdag med mannen.. Hehe, onsdagen var forresten bryllupsdagen vår, så hva er vel ikke bedre enn å ta en padledate, med middag ute i det fri?

Fra bryllupsdagen. Solnedgang og alt som skal til for å feire kjærligheten ;)

Torsdag var det bare å holde seg på land for å starte med forbredelser til Telemarkspadlern. Noen fra Eiker padleklubb var såpass snille å tok med alle kajakkene vi skulle ha med, så lassing av kajakker sto for tur, pluss en del pakking av utstyr. Det er ALLTID vanskelig å pakke ned "litt" utsyr, Litt utstyr blir alltid til altfor mye, hehe... Det er jo så kjekt å ha, å det tar jo så lite plass... Med nok av det som tar så lite plass så har man fyllt opp bil og henger rimelig fort.

Skulle jo også ha med meg mini familien min, så det ble rimelig full bil på vei til Nordsjø camping på fredag.

Begynner å bli mange år siden jeg var på Nordsjø camping, Vi var nemlig der fast 1 gang i året som endepunkt for en årlig kanotur når jeg var liten. Dette var første gangen min for å være der under Telemarkspadlern. Det er altså en så flott campingplass! At dette går som en av Norges fineste campinger er jeg ikke i tvil om.

Nordsjø camping: (Foto hentet fra sidene til telemarkspadlern)

Lørdagen var dagen for stand og vi var oppe og skinte sammen med sola! For en dag det skulle bli!!! Fantastisk vær! Stemingen var på topp blandt deltagere, frivillige og utstillere.

Standen vår hvor man kunne prøvepadle kajakker og handle litt av hvert.

Ekstremt mange kajakker i bakgrunn :)

Det beste med hele arrangementet er at dette er et arrangement hvor alle kan bli med. Det er delt opp i 3 forskjellige klasser, hvor den korteste er på 10 km og lengste 46 km. Alder på minste deltager var faktisk under 1 år (!) og eldste på 46 km var 76! Du finner både kajakker, kanoer og SUP på startstreken.

Selv deltok jeg ikke, men Etainen min kom inn på en fin 2 plass blandt damer på 10 km. Så følte nesten jeg var med litt ;) hehehe...

Arrangører venter på første kajakk.

Her kommer kajakken min inn, padler Gro fra Eiker padleklubb, kjekk måte å teste en kajakk for evt kjøp (Gul kajakk i front) :

Målområdet var det god stemning, med mange sponsor gaver og ikke minst mange som var innom på stand for å slå av en prat eller handle. Mange gamle kjente var det der også.

Film fra årets løp:

Så var det bare å pakke ned igjen å sette snuta hjemmover, å jeg kan si med engang at vi gleder oss til å kunne komme tilbake neste år, kanskje tilogmed på startstreken?

Du kan se mange flere flott bilder fra årets løp på facebook siden til Telemarkspadler HER

bottom of page