top of page

Kurs 2017

Det er fortsatt det vi kan kalle for lavsesong i kajakk verden, men det er jo nå vi planlegger alt for 2017. Når sesongen smeller igang, da kan man glemme alt det man ikke rakk å gjøre før sesongstart.

Så vi har jobbet en stund med å få på plass alle kurs for 2017 og nå ENDELIG har vi fått på plass alle kursa (utenom rullekurs) for 2017, DEILIG!

Bilde fra et Grunnkurs:

Jeg er så optimistisk for 2017, vi hadde et kjempe år I 2016 og jeg har en følelse av at 2017 kommer til å bli enda bedre. HURRA!!! (Enda har vi et sideprosjekt som jeg bare bobler over for å dele med alle, men noen vesentlige ting må på plass først før jeg deler den delen.. hehe... )

Bilde fra Introkurs; Wet Exit:

Vi har enda flere kurs I år enn noen gang og enda større variasjon. Dette er også mye takket være vår faste samarbeidspartner - DNT Drammen og Omegn.

Så I 2017 smeller vi igang med Brottpadlingskurs i Mars, så følger det på med NPF sine kurs: Teknikk kurs HAV, Grunnkurs HAV, Introkurs HAV, Grunnkurs KANO , Barnekurs , Introkurs DNT UNG, og Introkurs Foreldre og Barn.

Bilde fra Brottkurset ute på Bramskjæra, utenfor Nevlunghavn. Litt teori før man setter seg på vannet:

Bilde fra tidligere barnekurs:

Så gøy dette kommer til å bli! Her må det jo være noe for absolutt alle?!

Jeg elsker å kunne sitte på vannet og formidle kunnskap og padleglede med andre. Så mange hyggelige mennesker jeg får muligheten til å treffe og skape gode minner på vannet sammen med.

Har du tenkt til å ta noe kurs I år kanskje? Sjekk ut full Kurs oversikt HER

bottom of page