top of page

Full skjerpings

Okay, nå er det full skjerpings, bloggen har måtte vike for prioriteringer. Det er full rulle om dagen og tiden har rett og slett ikke strukket til. Jeg har prøvd å holde de siste fri helgene litt hellig for familietid da jeg vet av erfaring at tiden som kommer nå så er det mye paddling I helgene.

Nå kan man jo tro jeg ikke har vært på vannet siden jeg var en tur vestover, men så gæli er det ikke. Det har vært flere turer I basseng og på vann. Samt det å jobbe I butikken er utrolig gøy om dagen.

Det er jo nå vi fyller butikken med Nye varer så for en padlefreak er det som julaften og alt annet gøy på engang. Det kommer eske på eske med bekledning og årer hver dag nå. At vi ikke har plass til det er bare bagateller. hehe, så kan si vi jobber litt med logistikken om dagen også.

Esker med klær fra Palm:

Årets første kurs gikk også startskuddet for I helgen. Brottkurs. Jeg måtte faktisk melde avbud pga utpakking I butikk, men jeg har hørt rykter om at de som var der hadde en gøy helg.

For de av dere som ikke fikk mulighet til å bli med brottkurs denne helgen så ikke fortvil, det er ny mulighet I Mai. Sjekk ut link til kurs HER.

Bilde fra helgens brottkurs:

I går gjorde jeg også noe som er helt nytt for meg, som en typisk blogg klisje har jeg da ikke lov å fortelle dere helt enda hva og for hvem . Men jeg kan si såpass at jeg har vært med I en reklamefilm (Ikke for Eian Fritid) Resultatet kommer rett over påske og da skal jeg selvsagt dele filmen med dere. (Så håper jeg bare jeg blir fornøyd..Puh)

Fra filmingen I går:

I helgen pakker jeg kajakken og stikker til Kløvningen for en liten overnattingstur. Vi er en gjeng som skal paddle litt sammen på søndag så Skimkompis og jeg tar turen ut å camper. Sist jeg overnattet der ute er ca for 1 år siden. Les gjerne om turen HER.

Så kommer det et nytt innlegg over helgen.

For ca 1 år siden på Kløvningen:

Kanskje noen av dere også har noen padleplaner for helgen? Om ikke så vet jeg om en butikk som begynner å få mye fint I hyllene :)

bottom of page