top of page

Dette motiverer meg!

Jeg har sagt flere ganger at jeg er så heldig som kan jobbe med det jeg elsker og det er jeg! Jeg jobber med hobbyen min. Så noen ganger føler jeg vel nesten ikke at jeg engang er på jobb selvom det er nettopp det jeg er.

De siste årene har jeg også fått endel spørsmål om jeg ikke går lei. Jeg holder ganske mange introkurs og grunnkurs iløpet av en sesong. Som man fort kanskje kan gå lei siden kursene er bygd opp likt, samtidig som mange mener det ikke er lurt nettopp å gjøre hobby til levebrød.

Bildet fra Grunnkurs på Geilo med Hol turlag:

Så hva er det som egentlig motiverer meg til å gjøre dette år inn og år ut. Noen blir jo motivert av penger, vel det kan jeg bare avkrefte med engang, man blir ikke rik i denne bransjen som en liten nisje butikk (Ikke på penger i hvertfall) Da måtte vi ha drevet på en annen måte og det er ikke et mål for oss.

Et stort pluss er at jeg kan både planlegge turer og pakke til turer i arbeidstiden, samt at jeg har god tilgang til utstyr, men dette motiverer ikke i seg selv, dette er bare en kjempe bonus som følger med jobben.

Det som motiverer meg er jo DERE! Spesielt de som nettopp kommer på kurs. Som jeg kan dele min lidenskap med. Motivere for at andre skal finne den samme gleden jeg har på vannet. Hvor jeg kan bidra til at de får økt kunnskap og hvor jeg i tillegg kan hjelpe de til å finne rett utstyr til dems behov.

I fjor ble jeg kjent med en fra Fredrikstad, han padler med en felles padle-bekjent og var ute etter å kjøpe sin første kajakk. Så han ble anbefalt å komme til oss, å jeg syntes det er helt fantastisk gøy når det tikker inn et bilde på facebook av en fornøyd kajakk kjøper av kajakken på sin første tur samme helg.

Bildet vi fikk med teksten: 3 stk Valley på tur

Vi har sendt noen mailer igjennom året om forskjellig utstyr og anbefalinger og diskusjoner om forskjellige tema, men støtt og stadig følger det med en video av helgens tur i kajakken han kjøpte hos oss. Så her er det altså en kunde som har vært å handlet hos oss, som deler sin padleglede tilbake til oss etter at vi har hjulpet han med å finne rett utstyr for å kunne videreutvikle seg som padler sammen med sine venner. At han har hatt en utvikling er det ingen tvil om. Det er jeg jo så heldig å få se på bilder/videoer som han sender.

Siste video som kom:

Helt fantastisk! Så takk til alle dere som kommer på kurs for å lære og takk for alle som velger å handle av oss, hvor vi kan bidra til at dere har det gøy på vannet. Det er nemlig dere som gjør hverdagen min gøy og motiverende.

Denne helgen var jeg forresten en tur til Hvaler å fikk endelig møtt denne Valley fanen på vannet også. Hva er vel bedre enn det, innlegg kommer om søndagen på vannet, som var både over og under vann....

bottom of page