top of page

Endelig er den ute.

Okay, så for ganske lenge siden så skrev jeg et innlegg om at jeg hadde gjort noe som var gøy , men ikke fikk lov å dele enda. Vel endelig kan jeg dele den. Hadde nesten glemt det. For den har blitt så forsinket. Skulle egentlig være ute uka etter påske.

men nå er den endelig her og jeg kan endelig dele hva jeg faktisk gjorde.

Filmingen:

Jeg var med i innspillingen av en reklamefilm for å promoter padling generelt for Coop Aktiv. Coop Aktiv har fått nye nettsider og filmen skulle være med når siden ble sluppet (dette som altså ble litt forsinket)

Ble kontaktet av de som lager filmene for Coop. Hvor de lurte på om jeg ville være med. Dette ville jeg selvsagt. jeg lever jo for å promoter padling!! Samt jeg syntes det var fint å sette fokus på noe annet enn masse vind og bølger. Men heller det som faktisk bloggen heter. Padling for ALLE. Og som er Eian Fritid sitt motto.

Simen fra Redink som filmet :

Vi var super heldige med været og jeg hadde med meg en K2 fra Gyldenløve kajakk klubb (Takk for lånet). slik at han som filmet og hun som intervjuet kunne være med på vannet. Vi hadde en kjempe fin dag på Hvalstrand bad.Med masse sol og litt nerver, men når jeg så slutt resultatet så var jeg veldig fornøyd. Var jo litt skummelt å bli filmet slik, har vært med i noen avis og radio sendinger, og som regel tenker jeg alltid NEIII hvorfor sa jeg ikke det eller det, eller enda kjipere, hvorfor sa jeg DET!! hehe, så alt i alt. Dette var en fin erfaring for meg og veldig morsomt og få lov til å være en amabassdør for sporten.

Dessverre klarer jeg ikke å laste opp filmen slik at den vises på bloggen, så trykk på link og ENJOY. Håper dere liker den!?

bottom of page