top of page

Hvordan bli en bedre havpadler.

Lenge siden sist! Sesongen har gått slag i slag. Nå er den snart på hell. Eller den er vel det.. Nå er det bare sluttspurten igjen. Starten av September går de siste kursene vi skal avholde under NPF i år. 9-10 September har vi intet mindre enn 3 NPF kurs! Et grunnkurs HAV. (fulltegnet) Et Teknikk kurs HAV (Fortsatt ledige plasser) Og et Grunnkurs ELV - Tilrettelagt FOR Havpadlere (Fortsatt ledige plasser) For å bli en bedre Havpadler så anbefaler jeg selvsagt alle disse 3 kursene, men det er gjerne ett av de jeg tror alle vil ha kjempe utbytte av om man er litt mer en helt fersk i sporten. Det er Grunnkurs ELV.

Her fra et tidligere Grunnkurs Elv - For flere Havpadlere.

Vi har altså satt opp et helt egent kurs i elvepadling som er tilrettelagt Havpadlere. Dette er tenkt for at Havpadleren skal slippe og gå igjennom helt basic som man allerede vet (Hvordan et spruttrekk fungerer osv) Men at vi kan gå litt mer rett på det som er gøy. Og ikke minst lærdommen.

Instruktøren (Fredrik) står å gir gode råd

Havpadlere har kjempe godt av å komme i forhold som strøm, lære og gå inn og ut av strømskiller. Støttetakene må trenes på litt oftere enn hva vi trenger på havet og vi vil kunne få en større kunnskap om hvordan vann beveger seg rett og slett. Mye av dette kan vi ta med oss direkte inn i havpadlingen.

Garantert gøy!!!:

Vi har satt av en helg i Sagafossen, det kommer til å bli god stemming og morsom padling.. Håper dette kan bli en årlig tradisjon og håper så mange som mulig slenger seg med. Vi har også fått med oss to ekte entusiaster som intruktører. Fredrik Feyling og Harald Rishovd.

Harald og Fredrik er instruktører:

Ja takk for mer erfaring!! (Er det ikke deilig at vi aldri blir utlært?)

bottom of page