top of page

En kursseong er over en ny under planlegging.

Nå er kurssesongen over. Er veldig rart, for føler vi akkurat startet opp. Vel, vi er jo ikke heeeelt ferdig. har Bølgefestivalen med flere kurs og et Brottkurs i November. (Som det også er ledige plasser på)

Men vi er ferdig med alle kurs som er kjørt under Norges padleforbund. Og er jo definitivt der trykket ligger under en høysesong.

Vi startet sesongen med et veldig kaldt Grunnkurs HAV og avluttet sesongen med et veldig gøy Grunnkurs ELV og Grunnkurs Hav sist helg.

Hele gjengen Grunnkurs ELV:

En ting som har preget starten på sesongen var at vannet var kjempe kaldt i år. Deltagerne slet. Før har vi alltid bare hatt våtdrakter til deltagere, det har gått fint. I år måtte vi investere i nye Palm tørrdrakter. Vi ønsker jo at deltagerene skal ha best mulig opplevelse på vannet. Ikke dra hjem med lungebetennelse og det som er.

Ble jo ikke den lengste kurs sesongen på meg som instruktør, men vi har hatt noen utrolig gode medhjelpere med på laget som har representert Eian Fritid på en veldig fin måte.

En av de som har holdt mye Intro og Grunnkurs for oss i år er Anund, men her er han på Elva:

Nytt i år er at vi satt opp avsluttningsvis et Grunnkurs ELV - For havpadlere. Kurset ble Ganske raskt fylt opp, så tydelig at dette er noe havpadlerne hadde lyst til å prøve. Vi håper på nye tradisjon og setter selvsagt opp et neste September også.

Fikk tatt en tur til Sagafossen selv å kikket på. En kjempe morsom gjeng, med to kjempe flinke instruktører. Vet om flere av deltagerne som setter snuta mot Sagafossen allerede til helgen for å prøve seg litt til, sammen med andre elvepadlere. Så det ga tydeligvis mersmak også!

Her står Harald Instruktør å forklarer:

Instruktør Fredrik forklarer:

Ang kurssesongen 2018. Så er den selvsagt under full planlegging! Faktisk har vi allerede nå fått ut mange av NPF kursene som vi skal kjøre neste år, så om du ikke fikk plass i år, da er det bare å kaste seg på for neste år allerede nå. kanskje årets julegavetips? Vi kjører kurs i samarbeid med DNT Drammen - Gyldenløve Kajakklubb. Et samarbeid vi har satt pris på i mange år nå.

Trykk HER for å få full kursoversikt.

Her er en annen representant av Eian familien, nemlig mannen min, Nicolas som fikk vært med på morroa :

bottom of page