top of page

Takk 2017 og velkommen 2018

Et år er over og vi har så vidt startet på et nytt år. 365 dager å fylle med nye minner og historier. Er jo alltid så digg med ny start, jeg er enkel på det området. Nytt år gir meg ny motivasjon og giv. Da kan man legge nye planer og nye mål skal jobbes mot i 2018.

Det som er gøy med blogg er jo at det fungere som en slags dagbok også, så da kan man enkelt ta et tilbakeblikk på året som vi har gått ut av.

2017 var et veldig morsomt år, men som ofte hadde det med seg noen utfordringer også. Så bli med på et tilbakeblikk i min padleverden:

JANUAR:

Januar kom og gikk ganske så raskt. Jeg holdt meg på land og var egentlig i et lite vakum etter at vi ikke fikk gjennomført Videregående i November som var planen. Vi padlet SÅ mye og hadde satt familie og sosialt liv på vent en god stund hele gjengen, så derfor ble det til at jeg prioriterte familie og planlegging av jobb for 2018. Ingen spennende måned med andre ord på padle fronten.

FEBRUAR:

Nyheten ble sluppet, Bølgefestivalen 2017 var et faktum! Dett var med mange blandede følelser, et stort arrangement å ta ansvar for og mye planlegging måtte til.

Tilbake på vannet så hadde jeg 2017 sin aller beste tur og jeg kommer til å huske den lenge. Flere fra Videregående gjengen valgte å ta en tur over til Vestlandet og vi hadde en super langhelg på Utåker og Bømlo. Flotte 4 stjerner forhold, nye padlevenner fra Tjekkia og Portvin. En tur som gikk inn i historebøkene. .

Lets PLAY:

Nye venner fra Tsjekkia skåler med Portvin:

MARS:

Denne måneden var det mye trening frem til Videregående helgen. Så padlingen ble trappet opp igjen, men det var også mye tid i basseng for å trene. Ble liksom ikke like mye rulletrening midt på vinteren.

Jeg ble også kontaktet av Coop i Mars for å bli med på en reklamefilm. Padling for alle er jo Motto Eian Fritid lever etter og det passet derfor veldig fint å kunne fronte en litt mer lavterkel reklame enn og hele tiden vise og snakke om størst og mest mulig forhold. Men det skulle ta en stund før filmen ble sluppet.

Filming av reklamefilmen til Coop:

Se videoen HER:

APRIL:

Måneden for å gjennomføre Videregående. Fortsatt mange dager på vannet i forkant og turen over til Vestlandet var preget av mye nerver for min del. Jeg hadde blitt gravid i mellomtiden og var derfor mye kvalm. Jeg har en lei tendens til å bli sjøsyk i mye bølger og når man er gravid kan man derfor ikke ta sjøsyktabletter, noe jeg er ganske avhengi av i 4 stjerner forhold.

Men gjengen tok kjempe godt vare på meg. Jeg ble en case , pga kvalmen, men jeg klarte å gjennomføre og sto på Videregående.

Treningshelg før Videregående med gjengen:

Ute å trente på nattnavigering i forkant. Fint å ha noen flinke padlevenner som tilbyr kunnskap (Foto: Kristoffer Vandbakk)

Videregåendehelgen er i gang:

Som nevnt ble jeg en case og her er vi akkurat kommet på land da jeg er veldig kvalm og måtte gi meg for dagen:

MAI:

Kurs sesongen var i gang og det var høysesongen i butikken også. Formen var fortsatt ikke på topp, så ble mest jobbing i butikk og jeg hadde noen kurs. Jeg prioriterte ikke egenpadling. Jeg hadde kun et tur på vannet sammen med mamma.

Her henger mamma mens vi trener litt redninger.

JUNI:

Som jeg nevnte i innledningen har alle år sine utfordringer. Juni førte med seg årets utfordring. Mamma fikk slag mens vi var på jobb. For dere som ikke vet det er det jo mamma og jeg som driver Eian Fritid sammen og man blir da ganske sårbar. Mamma var heldig og fikk rask hjelp. Jeg er kjempe glad for all trening jeg har hatt med førstehjelp og ledelse under forskjellige caser. For man blir fort litt satt ut når noen av sine nærmeste blir dårlig. Kunder i butikken og ambulanse må ringes.

Mamma var som nevnt heldig, men veien tilbake til jobb er uansett lang. Så resten av sesongen ble mamma borte og jeg skulle prøve for første gang å styre skuta alene.

Oppi dette fikk vi med oss padlefestivalen på Storesand.

Stand på Storesand:

JULI-AUGUST:

Dagene gikk med på å jobbe i butikk. Sesongen gikk veldig bra og det var derfor ikke så mye mer energi enn å være på jobb.

SEPTEMBER:

Sesongen nærmet seg slutt, vi avholdt for første gang et Elvekurs for HAVpadlere. Dette ble en kjempe suksess og en veldig hyggelig helg for mange i BØ. Dette var til stor glede og vi har allerede satt opp 2 kurs i 2018. Selv gleder jeg meg for da kan jeg endelig være på vannet og ikke stå på land og se på .

En blid gjeng fra årets elvekurs for Havpadlere:

OKTOBER:

Endelig kom Oktober, det var klart for Bølgefestivalen. Det ble en kjempe suksess! Takket være mange gode hjelpere klarte vi å gjennomføre et bra arrangement vi er stolte av. Værguder og alt var på vår side og vi kunne derfor ikke ha fått en bedre helg. Noe kan selvsagt bli bedre og dette tar vi med oss til neste års planlegging.

Årets deltagerbilde på Bølgefestivalen.

Gøy på vannet var det også!

NOVEMBER - DESEMBER:

27 November var min siste jobbdag før permisjon. Mamma kom delvis tilbake i jobb fra Desember av og blir stadig i bedre form. Rett før jul kom siste tilskudd i familien Eian og vi kunne ikke ha bedt om en bedre julegave (selv om mange mener mannen min burde ha fått en Mamba til jul ;) )

Så for 2018 ønsker vi oss god helse og jeg kjenner at det klør etter å komme meg på vannet etter en lengere periode på land.

Jeg er helt sikker på at det kommer til å bli et år med mange nye bekjentskap og nye minner å skrive om.

Vi sees snart på vannet!

bottom of page