top of page

Bassengtrening vol. 2

Etter sist helg så skal jeg si at nattsøvnen har blitt forstyrret av annet enn poden på 11 uker. Teoretisk sitter jo alle øvelser, så jeg må innrømme at jeg var litt skuffet etter sist trening.

Så i går var jeg klar for en ny runde i bassenget. All trening jeg kan få inne nå er gull verdt. Jeg tok også å vasket kajakken godt og tok med meg egen kajakk, slik at jeg hadde best mulig utgangspunkt også. Samt plukket ut en vest som ikke bygger ut så mye. (Mye man kan tenke på i nattetimene skjønner dere)

Snøen dalte ned og det kjentes ut som sesongen var et godt stykke unna i det jeg satte kursen over elva.

Vell plassert på kanten av bassenget var det bare å hoppe ut i bassenget å ta sats. Cowboyen satt heldigvis med engang. PUH. hehe, noe så enkelt i utgangspunktet. Jeg sier enkelt, vet noen ikke syntes det. Men for meg har dette alltid vært redningen jeg har tydd til om ikke rulla sitter, uansett forhold. Den har sittet. Så derfor var det litt skuffende sist trening.

Bilde: Med å sette åra under kajakken finner jeg enklere rett utgangsposisjon når jeg starter sveipen. (Bilder tatt av Jens Petter Ørjansen)

Over til rulla. Vel den satt ikke 100% , men i hvertfall mye bedre enn sist helg. Men jeg går altfor dypt på slutten og noen ganger surrer jeg til utgangsposisjonen. Dette er spesielt på slutten av treninga. Jeg er sliten i kroppen og begynner å slurve.

Bildet over: Åra går for lavt i vannet......

Bildet over: Blid og fornøyd, men ganske sliten.

Må bare si at det er gull verdt for meg disse treningen og jeg er glad det er så mange klubber som arrangerer bassengtrening over vinteren. Perfekt måte å kunne trene inn alle mulige redninger og rulle. Samt et veldig koselig samhold for medlemene i klubben. I går fikk klubben 3 nye medlemer. Hurra!!

bottom of page