top of page

En lykkens dag.

Påsken er pakket bort sesongen nærmer seg like fort som snøen smelter på utsiden!

Søndagen i påsken var det derfor greit å rydde bort skia og finne frem kajakken. Jeg hadde ikke rydda bort kajakken så godt, så slapp å leite etter den, men noe av rutina med å dra på tur derimot, den må jeg nok leite litt mer etter.

Hadde gjort avtale med Rudi om at ta en tur på vannet der sola skinte. Og valget falt på Nevlunghavn! Passer fint med familielivet mitt, da vi har venner i Larvik som mannen min kan være sammen med og barna har noen å leke med. Det vil si at mor kan dra på padletur. hehe...

Rudi hadde fått med en til fra klubben som også ville ut på vannet så vi møttes på Omli stranda i stekende sol.

På vei til Omli så kjente jeg faktisk litt på sommerfuglene igjen, deilig.

Kajakken er fortsatt i trangeste laget, det er for øvrig resten av utstyret også, men nedi kom jeg og gleden over å komme på vannet er også større enn hva den var siden sist. Så alt i alt så ble det bra. Vi satte kursen ut mot Bramskjæra i rolig tempo, videre ut til Nilseskjær. Der tok vi avgjørelsen på å krysse over til Tvistein Fyr.

Været var så flott og ikke mye bevegelser i vannet. En flott lengde på turen for min del som trenger å bygge opp litt muskulatur igjen.

Ute på Fyret ventet det 7 seler som lå og solet seg på skjæra. Tror ikke de var like imponerte som oss over selskapet.

Oppe på fyret tok vi oss en god lunsj i solveggen og nøyt varmen som endelig er på vei tilbake etter en lang vinter.

En sel på land og til venstre ser dere 4 hoder og midt i bildet er det 2 stk litt lengre ut:

En stk Happy camper på land:

Tilbake på vannet etter lunsj:

Hjemover veien gikk hakket raskere, hadde nok litt medvind. Føltes litt som håndbrekket var på ut til fyret, så greit med litt gratis fart hjem. Kjente det verket godt i kroppen når jeg kom på land, men tenkte det var kroppen som syntes dette var uvant. Dessverre viste det seg at jeg nesten hadde 40 i feber når jeg kom hjem. Nå har det gått en uke og jeg er helt sikker på at padleformen min ikke var så dårlig, det var nok influensaen som kom på besøk.

Men da er det unnagjort , støvet ble vasket av både kajakk og padler og sesongen 2018 kan komme. Så i morgen starter kurs sesongen, hele 25 deltagere skal på kurs og Eian Fritid er klare for å motivere flere til å bli like hekta som det vi er. Så nå kan sesongen bare starter!!

Tvistein Fyr sett fra kajakken:

bottom of page