top of page

Turleder treninger.

Etter Turleder samlingen på Killingen som vi hadde i April (Les om den HER) Så bestemt jeg meg for å høre med styret om ikke jeg kunne ta å kjøre noen treninger som er rettet litt opp mot Turlederne. Det ble et kjapt ja fra styret i Gyldenløve og jeg kunne derfor sette opp datoer for treninger.

Så siste mandag i måneden så kjører vi derfor samlinger for de som er turleder i GKK. Dette er veldig gøy og kunne få lov til å gjøre som et bidrag til klubben. Klubben har fokus på kompetanseheving. Ikke bare på det ferskeste nivået , men da helst for alle i klubben.

Sist mandagen hadde vi tauing og slep som tema:

Hva gjør man ved velt i slepet?

Jeg føler jeg er ganske trygg på jobben når jeg holder introkurs og grunnkurs. Dette er kurs jeg har holdt mange av nå og har derfor fått en trygghet rundt programmet jeg kjører gjennom på disse kursa. det er derfor det er så bra med disse treningene! For nå må jeg tenke nytt og legge opp et annet løp. Så dette blir jo vinn vinn for alle. Jeg får lært bort litt mer kunnskap til Turlederne (håper jeg), samtidig får jeg utviklet meg selv også.

Ser ut som en koselig hekle kveld på vannet. Hekler du opp tauelina di?

Om man skal få noen raskt vekk fra A - B uten taueline:

Kristoffer i Kajakk Nord sa noe lurt til meg engang vi var ute for å navigere. Du har lært det når du kan lære det bort videre. Å det er så mye sant i det. For en ting er å tenke ting i sitt eget hodet, men når jeg skal begynne å forklare dette høyt så må man rett og slett kunne det. (Vi kan vel si det sånn at jeg ikke har lært bort natt navigering til noen andre enda.....)

Uansett, vi koser oss veldig på treningene. Vi har caser, reelle caser har dukket opp også på veien, samt enkelt øvelser. Vi snakker om hendelser som skjer på turene i klubben og prøver å tenke om det er noen andre måter vi kunne ha gjennomført hendelsen.

Vi skaper samhold og det er så viktig at vi har frivillige turledere i klubbene som tør å ta ansvaret med å føre turen fra A - B . Om man ikke er helt klar så er det uansett flott å bli med på treningene slik at man blir tryggere og kanskje en dag vil være turleder.

Jeg får i hvertfall brukt hodet på en ny måte og jeg liker det!

Vi avslutter treningene med noen øvelser i vannet:

bottom of page