top of page

Vennetur til Hoddevik.

To helger siden ble tilbrakt i bølgene i Hoddevik. For et sted, for en gjeng og for en stemning!! Vil allerede tilbake.

Her er gjengen. Bildet er tatt av Lene Gjelsvik:

Fredagen kom vi frem og etter X antall timer i bilen over var det rimelig overtenning på vei ut i bølgene. Bølgene kom tett og de første surfene kilte i magen. På 2 sekunder kom jeg raskt tilbake i virkeligheten og ute av kajakken var jeg og svømte... Vannet har liksom sin egen måte å sette deg litt på plass.

Kvinnedagen krever et bildet av oss før vi hopper i bølgene:

Vi var en god gjeng med venner og venner av venner som samlet oss. Så hyggelig og kunne bli kjent med nye padlere. Noen møtte vi på Bølgefestivalen i 2018 og det var hyggelig og kunne ta turen over i dem sin "lekegrind" Ei av de jeg ble kjent med har egen blogg og hun har beskrevet helgen veldig bra i innlegget Aust møter Vest, så for at jeg skal droppe å oppsummere samme helg tenker jeg dere kan trykke dere videre til Lene sin blogg (Trykk på Aust møter Vest)

Her kommer noen bilder tatt av Trond Liu Skaug

Tusen takk til Øst og Vest for en helg som går inn i minnebøkene. For ikke å snakke om rammene. Hoddevik er jo Norge på sitt beste, men stedet vi bodde, Stad Surfing gjorde oppholdet enda bedre. Så til alle som blir inspirert. Book dere inn og gjør dere klare for en gøy helg. Jeg vet i hvertfall at jeg kommer tilbake!

bottom of page