top of page

Vi takker for et hyggelig lag.

30 år var jo noe å feire syntes vi. Så mye av den siste tiden etter av vi fikk åpnet gikk mye av fokuset vårt på å stelle i stand til bursdag.

Pressemelding gikk ut i god tid og jaggu ble det god dekning i de lokale avisene. Dette setter vi selvsagt stor pris på. Er ingen selvfølge for en butikk i dag å kunne feire 30 år.

Vi var rimelig spente på om det hadde tenkt å komme noen i det hele tatt. 09:55 kom de først og det strømmet jevnt på med folk. Veldig gøy at så mange tok turen. Ble i overkant mange så var litt vanskelig å få hjulpet til overalt. Det som er flott i kajakkverden er jo at det er så mange entusiaster. Så om ikke alle fikk hjelp av oss så var det mange som delte velvillig bort anbefalinger og råd til de som evt trengte det. Kajakkfolk er fine folk.

Kl 14:00 "stengte vi dørene" , men fortsatt var det hyggelig prat rundt kakebord og tid til å smake på kakene selv var det også.

Opp gjennom årene er det flere som har jobbet hos Eian Fritid. Noen av de kom til pizza og mer kake kl 15:00.

Det er mye historie og mange morsomme historier. Vi hadde derfor laget en liten presentasjon over noen av høydepunktene. Mye latter og mimring ble slutten på er ekstremt hyggelig dag.

Takk for alle som bidro til en vellykket dag. Vi gleder oss til neste runde tall å feire.

Her ligger det ved linker til noen av artiklene som er skrevet:

bottom of page