top of page

Kvalitet og valgfrihet.

Noe som skiller våre toppmerker fra andre produsenter er at våre produsenter lever for at DU skal få den beste opplevelsen på vannet. De ønsker at du skal finne rett kajakk. Ikke bare rett kajakk, men de ønsker at du skal finne deg drømmekajakken. Akkurat slik du har drømt om. Om det gjelder rent kosmetisk eller utformingen av kajakken.

Derfor tilbyr flere av våres toppmerker valgfrihet når det kommer til å bestille kajakk av dem.

Først og fremst så har vi jo kunsten. Visste du at både Valley og SKUK kan lakkere kajakken akkurat slik du ønsker? De hjelper deg gjerne også på veien slik at du får det resultatet du ønsker deg. Om det er fargekombinasjoner, glitter, skrift på kajakken eller et bildet du gjerne ville ha hatt på. De som jobber med dette er kjempe flinke. Jeg vet Valley hadde en limited edition med Havfruer over hele kajakken!

Hva med og ha en hel drage under kajakken. Ganske kult når man tar en rulle:

Glitter i kajakken skal man nesten ha en hel mastergrad for å forstå. Det er SÅ mange valg. Størrelse på glitter, farge på glitter, hvor mye glitter ønsker man osv. Men glitter veier. Så anbefaler ikke å hel dekke kajakken med dette. Men har sett en med heldekkende glitterdrage hos SKUK. Den var ganske flott!

Så kommer man jo til det som er viktigst. Tilpass kajakken etter deg. Mange produsenter lager kajakker også må man enten passe oppi eller så må man finne en annen kajakk. Men hva om man ønsker de egenskapene denne kajakken har da?

Ja glassfiberkajakker koster litt, men om man først skal investere i en topp kajakk. Da koster det ikke så mye og gjøre de små tilpasningene. Jeg kan garantere at du blir fornøyd. Hva med og tilpasse skottveggen slik at du har den perfekt mtp lengden på dine bein? Da har man kanskje 10 - 20 liter mindre vann og tømme ved velt. Samt mye mer bagasjeplass. Dette er kanskje den mest vanlige tilpasningen.

Everything is possibel sier Nigel Dennis når jeg ringer og spør om noe for kunden. Nå skal det sies at ofte er det en grunn for at kajakkene er utformet slik de er originalt. Så ganske ofte velger kunden å beholde den originale løsningen. Det gjelder bare for kunden å forstå hvorfor det er slik i utgangspunktet. Da er det veldig flott at Valley og SKUK ringer direkte til kundene våres for å ta en prat med dem. Dette gjør at vi er helt sikre på at de får best informasjon og hjelp ved de spesielle valgene på veien til drømmekajakk.

Akkurat nå jobber vi med forhåndsordre for neste år og mange bestiller kajakker med levering til våren. Det er jo genialt, kunden sparer penger på det og vi har tid til og hjelpe dem med valgene slik at drømmekajakken kommer i April. Gleder meg allerede til våren kommer og vi kan starte utpakking av kajakker, for der kommer det mange flotte kajakker!

Bare et lite utvalg av fargemuligheter hos alle leverandørene:

bottom of page