top of page

Romjul padling med "gode" venner.

Godt nyttår padlefolk, håper dere har hatt en fin julefeiring om der har vært i eller uten kajakk. I år føler jeg det har vært mye romjulpadling på facebook, men er kanskje mildværet som gjør det. (Noe vi i padlebransjen takker et stort ja takk til...)

Selv fikk vi en koselig tur med mange hyggelige padlevenner. Vi er som i meg og mannen. Byttet ut finstasen og satte barna hos mamma. Pakket padleutstyr og fikk en sjelden tur sammen ned til Gurvika. Det blåste friskt helgen før nyttår, så var litt spent på hvor mye forhold det skulle bli, men lørdagen var overraskende rolig mtp hva som var meldt.

Hyggelig tur ut til Napa, før vi satte kursen inn mot Bramskjæra for å sjekke ut de nye gapa hukene. Der fant vi gledelig ut at den ene var det allerede overnattings besøk i, så vi padlet rund til neste. Ville jo ikke trenge oss helt på ;) I den andre fant vi resten av gruppa siden vi hadde delt oss i to fra morgningen av. De hadde allerede spist lunsj. Så de dro ut etter en liten stund.

Gode og mette skulle vi padle videre, men det var da det skulle vise seg at de gode vennene våres som hadde dratt litt før oss ikke var så vennlige allikevel. For kajakken til KajakkFekken var ikke lenger på stranda, men befant seg flere meter opp i luften på en stein ute i vannet!! Nå skal ikke jeg henge ut noen, men bildet får tale for seg selv. Var det en gruppe som ble overtalt til dette av en ivrig fotograf? Eller var det gruppa som så stolte ville vise frem sine erobringer???

Bildet tatt av Kristoffer Vandbakk

KajakkFekken løste uansett oppgaven med stil og vil si han får 10 poeng for måten han sjøsatte kajakken. (se film lenger ned)

Vel tilbake i Gurvika var da vi forsto at dette var jo faktisk rettet mot TeamEian personlig, dette hadde ikke engang falt meg inn at kunne være tilfellet. Så skal si det ble dårlig stemning og til tider ampert ut kvelden...... hehe, neida. Rettet mot TeamEian var det, hvem som skal få hevn det får tiden vise. En måtte hjem og kunne nemlig ikke forsvare sin uskyld,men et visst Færder team hevdet sin uskyld og mente de bare hadde blitt brukt . Mye god latter ble det utover kvelden og mange kreative hevnforslag..

Søndag måtte padleutstyr pakkes ned igjen og snuta hjem for å hente barn som fortsatt var i julebobla. Vi foreldre hadde akkurat fått det lille avbrekket og ladet batterier for å ta fatt på siste del av juleferien.

KajakkFekken har forresten laget en video av helgen, enjoy:

bottom of page