top of page

En annerledes sesongstart for alle...

Det å kunne ta seg en padletur på vannet er plutselig ikke lenger en selvfølge. De fleste klubber har jo også stengt for utleie av klubbkajakker og utstyr.

Lenge så det ut til å bli en veldig god start på sesongen med lite snø og is, men brått ble det vendt om og nå føles det mer ut som vi er i et slags vakuum. Lite vet vi om sesongen som står for tur og vi må ta en dag av gangen.

Butikkutsalget har stengte dører og kreative hjerner tenker hardt for å synliggjøre nettbutikk. Samt vi er opptatt av den gode padlepraten og ønsker å kunne hjelpe kundene til best mulig handle opplevelse.

Så det har blitt noen kundesamtaler på telefon med utålmodige barn i bakgrunn for undertegnede. Heldigvis er alle veldig forståelsesfulle for situasjonen og varer blir levert ut og hentet på mange kreative måter om dagen.

Til torsdag kommer første container med kajakker og leveranse av 24 esker med utstyr. Jeg har aldri vært så nervøs før sesong som nå. Alternativet med å ikke ta inn varer er liksom heller ikke noe alternativ...

Så prosjekter er satt på vent, butikken drives på en annerledes måte, enkelte kurs er avlyst.

Vi får ta rolige turer i trygge omgivelser på vannet og sjeldent har man vel satt så stor pris på nettopp det. Vi får ta var på hverandre og oss selv. Så håper jeg vi snart er i normal drift med åpne dører. Uansett så er vi her for å hjelpe kundene, vi få bare alle ha forståelse for at ting er som det er en periode.

Sist vil jeg minne om Padlevett reglene. De er alltid vikitg, men kan være fint å få en påminnelse i disse tider:

Padlevettreglene:

1. Velg båt som passer til dine ferdigheter og til turen

2. Sjekk at utstyret er i orden.

3. Kle deg etter vanntemperaturen. Ta med reserve tøy

4. Ha alltid på deg godkjent padlevest.

5. Overvurder ikke dine egne ferdigheter. Øv deg på rednings teknikker

6. Dersom du velter, forlat ikke båt eller åre

7. Ha respekt for vær og vind, og sjekk værvarslingen før du går ut i kajakk eller kano

8. Hold god avstand til andre båter. Sørg for å bli sett

9. Lær deg livredning

10. Vær miljøbevisst. Vis hensyn overfor naturen. Husk sporløs ferdsel

bottom of page