top of page

Team-Eian på Road-Trip til Bergen - Del 1

Visjonen til Aqua Bound i USA er nettopp det, Bound by adventure. Å jammen lever de opp til navnet sitt også. For tre uker siden var vi en liten knippe med padlere ute på nye eventyr. For å filme: Kajakkpadling i Norge. Sammen skulle vi lage en film som jeg er overbevist om at selger både årer og kajakkpadling på Vestlandet og Norge i bøtter og spann. ;)


AquaBound inviterte på dette eventyret for å få hjelpe til å lage sin nye reklamefilm og sosiale medie innhold for neste år. Laila fra reigstadunlimited som også er en sponset padler fra Aqua Bound var vertinnen og hadde lagt opp hele ruten.

Hun er den fødte vertinne og guide. Hun kjenner alle, kan alt og tryller frem de utroligste måltider døgnet rundt.


Så med henger på slep over fjellet gledet jeg meg til et lite padle eventyr samt møte bare nye mennesker! Laila, Erlend fra Uteguiden, William (sponset Aqua Bound padler), Ketil som foto assistent og Neil Irwing , fotograf.


Her er gjengen: William, Ketil, Laila, Erlend og meg. Bildet tatt av Neil


Det var Norge i et lite Nøtteskall. Og jeg vil la bildene tale for deg.


Oppmøte i Rosendal, før vi kjørte videre til Insta Mosevatn for å padle inn til Folgefonna.

En tur jeg anbefaler alle, med farevarsel om neglsprett på sommertid vil jeg anbefale både votter og badetøy for de som er klare for en forfriskende dukkert.Folgefonna i bakgrunn. Bildet tatt av Laila

Neil i sving. Bildet tatt av Laila

Jeg padlet Super svein sin nye kajakk på turen. Romany Classic i 50/50 utgaven. Åren på bildet er Tango i full karbon Nydelig kajakk! Bildet tatt av: Erlend/Uteguiden


Noen er tøffere enn andre. Laila og William badet! Bildet tatt av Ketil


Døgnet der opp på toppen av verden (ja det kjentes sånn ut) var magisk og uten mobildekning var det en skikkelig avkobling fra omverden. Noe jeg tenker vi alle har godt av innimellom.Testet ut de nye teltene vi har i butikken. Så fornøyd med Hilleberg teltet mitt! Se teltene våre HER


Tilbake i Rosendal ble det Fjordpadling før vi tok turen videre til Tyssnes. Her sto Grotter på programmet. Aldri har jeg overnattet i en grotte før, en marmor grotte! Laila kunne fortelle at marmoren som var hentet ut finner man på flere av de tradisjonelle husene i Bergen. Noe hun viste oss dagen etter når vi ankom Bergen.Laila lager nydelig mat til hele gjengen!Bergen by badet i sol og vi ble nok avbildet på flere kameraer enn Niel sitt den dagen.Bildet tatt av Erlend/Uteguiden . Både Laila og jeg i hver vår Romany Classic

Erlend i sin Valley Nordkapp på vei ut i Bergen havn.

Bildet tatt av Ketil

Ferdig med bilder/film i Bergen. Turen gikk videre til Misje i Øygarden. Foto tatt av Neil.


Vi tok turen videre ut til Laila sitt sted på Misje hvor vi skulle ut i havgapet og overnatte. Øygarden er vakker og med skjeldent silkeføre var det en perfekt avsluttning på turen. Delte kvelden med tusen knott, men hvem bryr seg :)Foto tatt av Erlend/Uteguiden. Åren er Tango i Northen light.

Bildet tatt av Erlend/UteguidenBildet tatt av Laila


Vel tilbake på østlandet gleder jeg meg over nye bekjentskap , nye turminner og opplevelser. Gleder meg til å se det endelig resultatet på bilder og film. Men uansett så ga AquaBound oss muligheten til å nettopp å bli Bound by adventure. TAKK!
Neil. Bildet tatt av laila


bottom of page